Lokalvård

Gyllix & Co AB är ett pålitligt städföretag som inte missar några tider och som alltid lämnar kvalitetsgaranti på utförda arbeten. Vi gör vårt yttersta för att uppfylla våra kunders förväntningar och vill helst även överträffa dem!

Lokalvård är viktigare än vad man kanske kan tro! Det är svårt att fokusera på sina arbetsuppgifter om golven är kladdiga, borden dammiga och papperskorgarna överfulla. En fräsch och välstädad arbetsplats bidrar till en mer trivsam atmosfär, ökad kreativitet och minskad sjukfrånvaro. Låt oss på Gyllix & Co AB hjälpa dig med lokalstäd!

Vi ställer höga kvalitetskrav på allt arbete som vi utför och för att uppnå dem så utvärderar vi till exempel vår verksamhet regelbundet. Gyllix & Co AB har bland annat upprättat en kvalitetspolicy som ger oss tydliga riktlinjer i våra tjänster.

Lokalvård

Vi kan lokalvård!

Vår duktiga städpersonal gedigen erfarenhet och vet hur man städar på ett sätt som får lokalerna att bli skinande rena! När vi utför lokalstäd på ett företag så präglas den av noggrannhet och professionalism. Tack vare vår breda kunskapsbas och höga kompetens kan vi åta oss uppdrag från både mindre och större företag. Vi finns i Malmö och arbetar på hemmaplan samt i Lund, Landskrona och Helsingborg.

En städfirma som tar hänsyn till miljön

Gyllix & Co AB har som mål att minska vår verksamhets miljöpåverkan så mycket vi kan. Det innebär att vi har ett utpräglat hållbarhetstänk som genomsyrar allt vi gör. Vi har till exempel en omfattande miljöpolicy som alla i företaget ska följa.

När vi åtar oss lokalvård så väljer vi vår städutrustning och alla rengöringsmedel med stor omsorg och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet.

Kontakt

Har du frågor och funderingar kring lokalvård Malmö? Vill du ha mer information om oss och allt vi kan erbjuda? Du är varmt välkommen att höra av dig, vi ser det som en förmån att få hjälpa dig.

Varierat utbud av tjänster inom lokalstäd

Vårt sortiment av städtjänster är varierat och vi kan till exempel erbjuda:

  1. Bodstädning
  2. Byggstädning
  3. Fönsterputsning
  4. Golvvård
  5. Kontorsstädning
  6. Storstädning
  7. Trappstädning