Varför välja oss?

Gyllix & Co AB

I företagets ledning har vi tillsammans över 80 års sammanräknad branschvana av lokalvård och fönsterputsning. Vi arbetar tillsammans med de bästa leverantörerna och arbetar med de senaste metoderna. Vår målsättning är att alltid leverera tjänster av högsta kvalitet till våra kunders fulla belåtenhet. Du kan därför känna dig trygg med att anlita Gyllix & Co AB. Vi vill vara det självklara lokala valet när ni behöver hjälp med lokalvård eller fönsterputs oavsett storlek på uppdraget. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv och har gällande kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen. Vi är certifierade i kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015 och miljöledningssystem ISO 14001:2015.

Våra leverantörer

Vi har valt ut de bästa leverantörerna. Oftast har vi haft ett samarbete med dom sedan länge och har därav byggt upp en relation till dom som gör att det inte handlar om samarbete – det är ett partnerskap. Tillsammans bildar vi det team som levererar det just ni behöver för att få en trivsam arbetsplats.

 Företagsledningens bakgrund

Stefan Wickenberg

Har över 20 års erfarenhet som chef och ledare, samt stor erfarenhet inom lokalvård, fönsterputsning och supporttjänster. Har tidigare arbetat bland annat som regionchef och chef för nationella kunder på större bolag.  

Peder Gyllix

Har varit verksam i fönsterputsbranschen i 17 år. Startade Gyllix & Co AB 2014 och har drivit företaget sedan dess. Förvärvade ett städbolag 2016 som lade grunden till företagets verksamhet inom lokalvård.

Anki Widerström

Har arbetat administrativt i över 40 år i städbranschen. Ankis specialitet är planering, kalkylering och logistik till nya och befintliga projekt.

Christopher Frebelius

Engagerad och erfaren företagssäljare. Även ansvarig för företagets ISO-arbete. Ansvarar varje år för både intern och extern revision av ISO 9001:2015 samt ISO 14001:2015 (kvalitet- och miljö).

Certifikat; ISO, kollektivavtal, etiskt certifierade.

Här följer ett antal certifikat som visar vårt arbete med kvalitet, miljö och etik:

Boka fönsterputsning eller lokalvård

Vill du boka fönsterputsning åt dig själv eller ditt företag? Eller letar ni ny städfirma till er lokal? Klicka på knappen nedan för att komma till vårt formulär för offerförfrågan.

10 anledningar att anlita oss:

  1. Noggranna medarbetare
  2. Konkurrenskraftiga priser
  3. Garanti på utfört arbete
  4. Vi håller utlovade tider
  5. Auktoriserat Serviceföretag
  6. Medlemsföretag i R-företagen
  7. Medlemsföretag i Svenskt Näringsliv
  8. Kollektivavtal genom Almega
  9. Kvalitets- och miljöcertifierade enligt Svensk Standard ISO 9001:2015 och 14001:2015
  10. Utbildade för höghöjdsarbeten med repteknik