Varför välja oss?

Gyllix & Co AB

I företagets ledning har vi tillsammans väldigt lång sammanräknad branschvana av lokalvård och fönsterputsning. Vi arbetar tillsammans med de bästa leverantörerna och arbetar med de senaste metoderna. Vår målsättning är att alltid leverera tjänster av högsta kvalitet till våra kunders fulla belåtenhet. Du kan därför känna dig trygg med att anlita Gyllix & Co AB! Vi strävar efter att vara det självklara valet av leverantör när ni behöver hjälp med lokalvård eller fönsterputsning. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv och har gällande kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen. Vi är certifierade i kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015 och miljöledningssystem ISO 14001:2015 och är ett Rekommenderat företag.

Våra leverantörer

Vi har valt ut de bästa leverantörerna. Oftast har vi haft ett samarbete med dom sedan länge och har därav byggt upp en relation till dom som gör att det inte handlar om samarbete – det är ett partnerskap. Tillsammans bildar vi det team som levererar det just ni behöver för att få en trivsam arbetsplats.

 Företagsledningens bakgrund

Stefan Wickenberg

Stefan har över 20 års erfarenhet som chef och ledare. Han har bred erfarenhet inom lokalvård, fönsterputsning och supporttjänster. Stefan har tidigare arbetat bland annat som regionchef och chef för nationella kunder på större bolag. Stefans är vår vVD.

Peder Gyllix

Peder Gyllix har varit verksam i branschen i 17 år. Peder startade Gyllix & Co AB 2014 och har varit VD för företaget sedan dess.

Anki Widerström

Anki har arbetat administrativt i över 40 år i branschen. Ankis arbetsuppgifter är planering, kalkylering, schemaläggning samt logistik till nya och befintliga projekt.

Anneli Johansson

Anneli är vår arbetsledare på lokalvårdsavdelningen. Anneli håller tät kundkontakt och ser till att både kunder och personal mår bra.

Christopher Frebelius

Christopher är vår engagerade och erfarna företagssäljare. Christopher ansvarar varje år för förberedande av både intern och extern revision av ISO 9001:2015 samt ISO 14001:2015 (kvalitet- och miljö).

Mitko Dimitar Atanasov

Mitko är vår arbetsledare på fönsterputs- och byggstädavdelningarna. Han har en gedigen bakgrund i branschen och har arbetat med alla förekommande arbetsuppgifter vi har. Mitko säkerställer kvalitén på projekten samt leder och fördelar arbetet.

Certifikat; ISO, kollektivavtal, etiskt certifierade.

Här följer ett antal certifikat som visar vårt arbete med kvalitet, miljö och etik:

Offertförfrågan

Klicka på knappen nedan för att komma till vårt formulär för offerförfrågan.

10 anledningar att anlita oss:

  1. Noggranna medarbetare
  2. Konkurrenskraftiga priser
  3. Garanti på utfört arbete
  4. Vi håller utlovade tider
  5. Auktoriserat Serviceföretag
  6. Medlemsföretag i R-företagen
  7. Medlemsföretag i Svenskt Näringsliv
  8. Kollektivavtal genom Almega
  9. Kvalitets- och miljöcertifierade enligt Svensk Standard ISO 9001:2015 och 14001:2015
  10. Utbildade för höghöjdsarbeten med repteknik