Vår personal och våra leverantörer ger mervärde

Personerna bakom Gyllix & Co AB

Vår viktigaste och mest betydelsefulla resurs vi har är våra servicemedarbetare som levererar tjänster till dig som kund. Företagets medarbetare tillsammans med ledning har lång sammanräknad branschvana av lokalvård, fönsterputsning, byggstädning och repteknik. Vi arbetar tillsammans som ett team med de bästa leverantörerna och arbetar med de senaste metoderna. Vår målsättning är att alltid leverera tjänster av högsta kvalitet till våra kunders fulla belåtenhet. Du kan därför känna dig trygg med att anlita Gyllix & Co AB! Vi strävar efter att vara det självklara valet av leverantör när ni behöver service för ert företag.

Erfarenhet som ger mervärde till dig som kund

Peder Gyllix

Peder startade Gyllix & Co AB år 2014 med en klar vision om att tillsammans med noggrant utvalda medarbetare driva ett modernt servicebolag som arbetar på ett hållbart och etiskt sätt.

”Att skapa teamkänsla och att ha rätt man på rätt plats i organisationen anser jag vara av största vikt för att kunna ge dig som kund en bra och hållbar tjänst och upplevelse. Jag och mina medarbetare på Gyllix & Co AB brinner för att tillsammans ge bra service och att bygga långvariga relationer som bygger på ärlighet och lojalitet. Vi vill förhöja våra kunders vardag på ett ekonomiskt och miljömässigt hållbart sätt. På den administrativa sidan i företaget har vi tillsammans decennier av erfarenhet som vi vill använda för alla som uppskattar en leverantör som är pålitlig, erfaren, lyhörd och lokalt förankrad. Vi inser vikten av att du som kund blir lyssnad på, och att vi som leverantör levererar därefter.”

Stefan Wickenberg

Stefan är vVD och är ansvarig för försäljning. Stefan har över 20 års erfarenhet inom branschen. Hans bakgrund som regionchef och chef för nationella kunder på större bolag i branschen gör att hans breda erfarenhet inom lokalvård, fönsterputsning och supporttjänster kommer väl till pass i det dagliga arbetet. 

”Jag har över 20 års erfarenhet inom lokalvård, fönsterputsning och supporttjänster. Jag drivs av att bygga relationer inom B2B, hitta kostnadseffektiva metoder, men framför allt ha nöjda medarbetare som ger nöjda kunder.
Under mina år inom servicebranschen har jag lärt mig att det är viktigt är att ta reda på kundens behov för att kunna leverera rätt tjänst och service till rätt kostnad.”

Anki Widerström

Anki har arbetat administrativt i över 40 år i branschen. Ankis arbetsuppgifter är planering, kalkylering, schemaläggning samt logistik till nya och befintliga projekt.

Christopher Frebelius

Christopher är vår engagerade och erfarna företagssäljare. Han tar tillsammans med vår kalkylerare fram förslag som till sist leder till en skarp offert på våra tjänster. Christopher ansvarar varje år för förberedande av både intern och extern revision av ISO 9001:2015 samt ISO 14001:2015 (kvalitet- och miljö).

Anneli Johansson

Anneli är vår arbetsledare på lokalvårdsavdelningen. Anneli har lång erfarenhet av branschen och har som mest haft ett hundratal kunder att ha tillsyn över. Anneli håller tät kundkontakt och ser till att både kunder och personal mår bra.

Våra leverantörer

Vi väljer ut de främsta leverantörerna och vi har ett tätt samarbete för att gemensamt kunna ge den bästa kundupplevelsen av våra tjänster. Vi har byggt upp en nära relation under åren och vår relation kännetecknas av samarbete och partnerskap. Tillsammans bildar vi det team som levererar just det ni som kund förväntar för att få en trivsam arbetsmiljö. Det kan gälla till exempel vilken städmaskin som passar bäst på ett projekt. För att ta reda på det får vi låna och prova oss fram till vilken som passar uppdraget optimalt. Vi samarbetar tillsammans för att kunna ge er den mest optimala och tidsbesparande lösningen. Ett mervärde som vi vet att ni som kund uppskattar då det handlar om kvalitet, miljö och samtidigt ekonomi.

Offertförfrågan

Klicka på knappen nedan för att komma till vårt formulär för offerförfrågan.

Vi stödjer barncancerfonden

Anledningar att anlita oss:

  • Noggranna medarbetare
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Garanti på utfört arbete
  • Vi håller utlovade tider
  • Auktoriserat Serviceföretag
  • Medlemsföretag i Svenskt Näringsliv
  • Kollektivavtal genom Almega
  • Kvalitets- och miljöcertifierade enligt Svensk Standard ISO 9001:2015 och 14001:2015
  • Utbildade för höghöjdsarbeten med repteknik