Om oss

Företaget

Vi har över 40 års branschvana inom lokalvård och fönsterputsning. Vi arbetar tillsammans med de bästa leverantörerna och arbetar med de senaste metoderna. Vår målsättning är att alltid leverera tjänster av högsta kvalitet till våra kunders fulla belåtenhet. Du kan därför känna dig trygg med att anlita Gyllix & Co AB. Vi vill vara det självklara lokala valet när ni behöver hjälp med lokalvård oavsett storlek på uppdraget. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv och har gällande kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen. Vi följer kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2015 och miljöledningssystem ISO 14001:2015.

Våra fönsterputsare putsar regelbundet fönster på företag, myndigheter, skolor och åt privatpersoner i Malmö, Lund och stora delar av Skåne. Vi anlitas även för fönsterputsning som entreprenör på uppdrag av ett antal olika städbolag.

Vårt mål är att leverera fönsterputsning av högsta kvalitet till våra uppdragsgivares fulla belåtenhet. Ända sedan företaget startades har fönsterputsning varit vår specialitet och vi kommer att fortsätta vara ett fönsterputsföretag som ger våra kunder bra service när de anlitar oss för fönsterputsning.

Vi har ansvarsförsäkring för 10 miljoner kronor och kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen. Vi är även medlemsföretag i Svenskt Näringsliv. Vårt kontor ligger på Kantyxegatan 25B i Malmö.

Miljö- och kvalitetspolicy

Vi värnar om miljön och vill därför göra en helhjärtad insats på det området. Detta gör vi genom att minska vår miljöpåverkan inom de områden vi själva kan genom miljöbilar mm.

Vår kvalitetspolicy tillägger att vi tidigt ska identifiera våra kunders krav och förväntningar, och utifrån dem ständigt förbättra och anpassa våra tjänster för att möta dessa på ett tillfredsställande sätt.

En säker arbetsmiljö är viktigt för oss på Gyllix & Co Fönsterputs AB. Vi använder oss därför av lämplig fallskyddsutrustning såsom säkerhetssele och säkerhetslina. Vår personal har genomgått liftsäkerhetskurs för mobila arbetsplattformar enligt svensk standard SS-ISO 18878:2004 & SS-ISO 18893:2004.

Utöver detta så ska vi följa tillämpliga lagar och bestämmelser som berör och reglerar vår verksamhet.

Inom Gyllix & Co Fönsterputs AB arbetar vi kontinuerligt för att förbättra vårt miljö- och kvalitetstänkande, och sätter som mål att hålla en fortsatt hög standard när det gäller vår policy.

“Enkla abonnemanget” på utvändig fönsterputsning

 

 

 

 

 

 

 

 

 


10 anledningar att anlita oss:
1) Noggranna medarbetare
2) Konkurrenskraftiga priser
3) Garanti på utfört arbete
4) Vi håller utlovade tider
5) Auktoriserat Serviceföretag
6) Medlemsföretag i R-företagen
7) Medlemsföretag i Svenskt Näringsliv
8) Kollektivavtal genom Almega
9) Kvalitets- och miljöcertifierade enligt Svensk Standard ISO 9001:2015 och 14001:2015
10) Utbildade för höghöjdsarbeten med repteknik