Om oss

Om företaget

I företaget finns en gedigen kännedom och erfarenhet av städbranchen. Vi arbetar tillsammans med de bästa leverantörerna och arbetar med de senaste metoderna. Vår målsättning är att alltid leverera tjänster av högsta kvalitet till våra kunders fulla belåtenhet. Du kan därför känna dig trygg med att anlita Gyllix & Co AB. Vi vill vara det självklara lokala valet när ni behöver hjälp med lokalvård oavsett storlek på uppdraget. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv och har gällande kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen. Vi följer kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2015 och miljöledningssystem ISO 14001:2015.

Våra fönsterputsare putsar regelbundet fönster på företag, myndigheter, kommuner och skolor. Vi anlitas även för fönsterputsning som entreprenör på uppdrag av ett antal olika städbolag.

Vårt mål är att leverera fönsterputsning och lokalvård av högsta kvalitet till våra uppdragsgivares fulla belåtenhet. Ända sedan företaget startades har fönsterputsning varit vår specialitet och vi kommer att strävar efter att vara ett serviceföretag som ger våra kunder riktigt bra service när de anlitar oss för att sköta om deras lokaler.

Vi har ansvarsförsäkring för 10 miljoner kronor och kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen. Vi är även medlemsföretag i Svenskt Näringsliv. Vårt kontor ligger på Kantyxegatan 25B i Malmö.

Miljö- och kvalitetspolicy

Vi värnar om miljön och vill därför göra en helhjärtad insats på det området. Detta gör vi genom att minska vår miljöpåverkan inom de områden vi själva kan genom miljöbilar mm.

Vår kvalitetspolicy tillägger att vi tidigt ska identifiera våra kunders krav och förväntningar, och utifrån dem ständigt förbättra och anpassa våra tjänster för att möta dessa på ett tillfredsställande sätt.

En säker arbetsmiljö är viktigt för oss på Gyllix & Co AB. Vi använder oss därför av lämplig fallskyddsutrustning såsom säkerhetssele och säkerhetslina när det behövs. Vår personal har genomgått liftsäkerhetskurs för mobila arbetsplattformar enligt svensk standard SS-ISO 18878:2004 & SS-ISO 18893:2004. Vi loggar och besiktigar själva all säkerhetsutrustning med egen personal som är utbildade PPE-inspektörer (PPE står för Personal Protection Equipment).

Utöver detta så ska vi följa tillämpliga lagar och bestämmelser som berör och reglerar vår verksamhet.

Inom Gyllix & Co AB arbetar vi kontinuerligt för att förbättra vårt miljö- och kvalitetstänkande, och sätter som mål att hålla en fortsatt hög standard när det gäller vår policy.

Offertförfrågan

Klicka på knappen nedan för att komma till vårt formulär för offerförfrågan.

Vi stödjer barncancerfonden

Anledningar att anlita oss:

  • Noggranna medarbetare
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Garanti på utfört arbete
  • Vi håller utlovade tider
  • Auktoriserat Serviceföretag
  • Medlemsföretag i Svenskt Näringsliv
  • Kollektivavtal genom Almega
  • Kvalitets- och miljöcertifierade enligt Svensk Standard ISO 9001:2015 och 14001:2015
  • Utbildade för höghöjdsarbeten med repteknik