Lokalvård

Vi levererar lokalvård och städning och har vårt kontor på Kantyxegatan 25B i Malmö. Varje dag servar vi som städbolag våra kunder med kontorsstädning i Malmö, Lund, Helsingborg, Vellinge, Lomma, Staffanstorp med flera orter. Vi expanderar nu och arbetar nu i hela södra Sverige.

Välkommen att kontakta oss för ett möte kring just era behov och er arbetsplats. Vi står redo att hjälpa även er med lokalvård!

Anpassade tjänstelösningar som utgår från kundens behov

Vårt mål är att hjälpa ert företag med lokalvård och städ som får era medarbetare att trivas och må bra på arbetsplatsen. Genom att som städbolag ta reda på era behov av städning hjälper vi er med att hålla lokalerna rena och fräscha och det bidrar mycket till en bra arbetsmiljö. Vi utför kontorsstädning med de senaste metoderna och den bästa utrustning som finns att tillgå på marknaden för städ och kan därigenom vara kostnadseffektiva och städa miljövänligt. Vi erbjuder även andra tjänster som till exempel uthyrning och skötsel av kaffemaskiner, entrémattor, fruktkorgar och växter. Allt för att du och dina medarbetare ska må bra och kunna koncentrera sig på er kärnverksamhet och nå era mål.

Våra tjänster inom lokalvård

 • Kontorsstädning
 • Byggstädning
 • Bodstädning
 • Storstädning
 • Golvvård
 • Trappstädning
 • Fönsterputsning

Offertförfrågan

Klicka på knappen nedan för att komma till vårt formulär för offerförfrågan.

10 anledningar att anlita oss:

 1. Noggranna medarbetare
 2. Konkurrenskraftiga priser
 3. Garanti på utfört arbete
 4. Vi håller utlovade tider
 5. Auktoriserat Serviceföretag
 6. Medlemsföretag i R-företagen
 7. Medlemsföretag i Svenskt Näringsliv
 8. Kollektivavtal genom Almega
 9. Kvalitets- och miljöcertifierade enligt Svensk Standard ISO 9001:2015 och 14001:2015
 10. Utbildade för höghöjdsarbeten med repteknik