Trappstädning

Trappstädning i Malmö, Lund, Helsingborg och södra Sverige för BRF:er, förvaltare och fastighetsägare

På Gyllix & Co AB har vi lång erfarenhet av trappstädning då vi varje dag utför trappstädning åt ett flertal större uppdragsgivare.  Vi hittar rätt lösning för din fastighet!

Noggrann trappstädning med känsla för kvalitet

Våra ledord är noggrannhet och service, vilket är något som visas inte bara i det faktiska resultatet utan även i förhållandet till våra kunder. Vi vet att en nära dialog är grundläggande för att etablera ett långsiktigt samarbete med våra kunder och vi är anpassningsbara oss efter era behov så att ni får en skräddarsydd trappstädning som följer era behov.

När du tagit kontakt med oss kommer vi ut och tittar på ert trapphus – och eventuellt andra lokaler – för att avgöra vilka insatser som behövs. Vi vill ge er en bra trappstädning till ett bra pris. När vi vet mer kan vi uppskatta tidsåtgång, materialåtgång och komma med en kostnadsfri offert på ert uppdrag.

Ren och fräsch inomhusmiljö med miljövänliga produkter

Trapphuset är första intrycket i en fastighet och där samlas snabbt damm, pollen, hundhår och annan smuts. Detta har en negativ effekt på inomhusmiljön och luften, vilket kan påverka de boendes hälsa och välbefinnande. Ett välskött trapphus är en av viktig del i ett bra inomhusklimat och upplevd miljö.

Regelbunden rengöring av trapporna är ett bra sätt att visa fastigheten från sin bästa sida. Vi använder enbart miljövänliga städprodukter som ger en ren och hälsosam inomhusmiljö.

Kontakta oss gärna för referenser inom trappstädning, vi har många goda referenser i Malmö, Lund, Helsingborg och hela södra Sverige. Välkommen!

Offertförfrågan

Klicka på knappen nedan för att komma till vårt formulär för offerförfrågan.

10 anledningar att anlita oss:

  1. Noggranna medarbetare
  2. Konkurrenskraftiga priser
  3. Garanti på utfört arbete
  4. Vi håller utlovade tider
  5. Auktoriserat Serviceföretag
  6. Medlemsföretag i R-företagen
  7. Medlemsföretag i Svenskt Näringsliv
  8. Kollektivavtal genom Almega
  9. Kvalitets- och miljöcertifierade enligt Svensk Standard ISO 9001:2015 och 14001:2015
  10. Utbildade för höghöjdsarbeten med repteknik