Fönsterputsning

Vi är specialicerade på fönsterputsning

Vi använder de senaste arbetsmetoderna som även är miljövänliga, som till exempel avjoniserat vatten och hybridliftar. Den största delen av våra kunder utgörs av företag, kommuner, förvaltare och beställare knutna till näringslivet. Genom vårt dotterbolag Repteknik AB utför vi även arbeten med Rope Access, så som fönsterputsning, montage, inspektioner med mera. Med noggrann planering och effektiva fönsterputsare tar vi hand om både allt från mindre fastighetsbestånd och företag till stora kommunbestånd och upphandlad fönsterputsning.

Målsättning och ”lärande företag”

Vår målsättning är att kunden  centrum och kundens bästa för ögonen under hela processen från beställning till besiktning av slutfört arbete. Hur lyckas vi med det? Bland annat genom att vi arbetar med mobila arbetsordrar vilket gör det möjligt att skräddarsy information om just din beställning till våra fönsterputsare ute på fältet så att din beställning kommuniceras hela vägen ut. Vi är ett ”lärande företag” vilket innebär att anställda som ser förbättringsmöjligheter för uppdraget på plats då har möjlighet att rapportera in detta direkt via arbetsordern. När ansvarig på kontoret har tagit emot informationen så uppdateras projektets information till nästa gång det är dags för utförande. Det bidrar till att vi ständigt förbättrar förutsättningarna för personalen att göra ett bra arbete och dig som kund nöjd med vår insats.

Välkommen

Vi har basen för vår verksamhet i Malmö på Kantyxegatam 25B. Du är alltid välkommen  på ett studiebesök hos oss för att se hur vi arbetar med att utvecklas med hjälp av den senaste tekniken för att fortsätta vara ett framåtsträvande fönsterputsbolag.

Referenser

Malmö Universitet

Malmö Live

Malmö Arena

Swedbank stadion

Malmö Stad

Helsingborgs stad

Malmö Kongress AB

Ystad kommun

Perstorps kommun

Ljungby kommun

och många många fler…

Fönsterputsning på hög höjd

Vi utför även fönsterputsning på hög höjd med hjälp av repteknik, läs gärna mer under fliken ”Repteknik”. Välkommen att kontakta oss, ge oss chansen att göra även dig till en nöjd kund!

Offertförfrågan

Klicka på knappen nedan för att komma till vårt formulär för offerförfrågan.

Vi stödjer barncancerfonden

10 anledningar att anlita oss:

  1. Noggranna medarbetare
  2. Konkurrenskraftiga priser
  3. Garanti på utfört arbete
  4. Vi håller utlovade tider
  5. Auktoriserat Serviceföretag
  6. Medlemsföretag i R-företagen
  7. Medlemsföretag i Svenskt Näringsliv
  8. Kollektivavtal genom Almega
  9. Kvalitets- och miljöcertifierade enligt Svensk Standard ISO 9001:2015 och 14001:2015
  10. Utbildade för höghöjdsarbeten med repteknik