Fönsterputsning

Traditionell eller ”vanlig” fönsterputsning utförd med skviss, fönstersåpa och vatten av professionella fönsterputsare utgör grundbulten i vår fönsterputsverksamhet.

Vi använder den senaste arbetsmetoderna som även är miljövänliga, som till exempel avjoniserat vatten och hybridliftar. Den största delen av våra kunder utgörs av företag, förvaltare och beställare knutna till näringslivet. Genom vårt dotterbolag Repteknik AB utför vi även arbeten med Rope Access, så som fönsterputsning, montage, inspektioner med mera.

Vår målsättning är att ha din upplevelse och ditt bästa för ögonen under hela processen från beställning till besiktning av slutfört arbete. Hur lyckas vi med det? Bland annat genom att vi arbetar med mobila arbetsordrar vilket gör det möjligt att ge information om just din beställning till våra fönsterputsare ute på fältet så att din beställning kommuniceras hela vägen ut.

Vi har basen för vår verksamhet i Malmö på Kantyxegatam 25B. Välkommen att besöka oss och se hur vi arbetar med att utvecklas med hjälp av den senaste tekniken för att fortsätta vara ett framåtsträvande fönsterputsbolag.

Tveka inte att kontakta oss när det gäller fönsterputsning. Bland våra referenser finns bland annat Malmö Högskola, Malmö Live, Malmö Arena och många många fler…

Ps. Vi utför även fönsterputsning på hög höjd med hjälp av repteknik, s.k. ”Ropeaccess” läs gärna mer under fliken ”Om oss”. Välkommen att kontakta oss, ge oss chansen att göra även dig till en nöjd kund!

Offertförfrågan

Klicka på knappen nedan för att komma till vårt formulär för offerförfrågan.

10 anledningar att anlita oss:

  1. Noggranna medarbetare
  2. Konkurrenskraftiga priser
  3. Garanti på utfört arbete
  4. Vi håller utlovade tider
  5. Auktoriserat Serviceföretag
  6. Medlemsföretag i R-företagen
  7. Medlemsföretag i Svenskt Näringsliv
  8. Kollektivavtal genom Almega
  9. Kvalitets- och miljöcertifierade enligt Svensk Standard ISO 9001:2015 och 14001:2015
  10. Utbildade för höghöjdsarbeten med repteknik