Fasadrengöring – för alla fasader utan miljöpåverkan

Med vår fasadrengöring av fasader undviker du påverkan på fasaden såsom algbildning, spår av luftföroreningar och påbyggnad av mögel. Vi har kunskapen att välja rätt rengöringsteknik som ska användas för just din fasad eller tak och tar bort smuts på ett hållbart sätt med omsorg om miljön, fastigheten och ekonomin.

Fasader behöver rengöras regelbundet. Fasader som är smutsiga och mossbevuxna blir snabbt dåliga och bör regelbundet behandlas med passande fasadtvätt. Beroende på material och omgivningar erbjuder vi den metod som lämpar sig bäst för rengöring, till exempel vattenblästring eller ultrarent vatten. Vi har även erfarenhet av att utföra fasadtvätt på Greenbuilding-certifierade fastigheter.

Ultrarent vatten – ren fasadtvätt

Rengöring med ultrarent vatten är en metod som sparar både miljö och kostnader för våra kunder. Ultrarent vatten är en utmärkt metod att använda när det gäller plåt- och träfasader, åtskilliga putsade ytor, balkongfronter, glaspartier och solceller.

Ultrarent vatten är ett filtrerat, avmineraliserat och avjoniserat vatten som löser smuts helt utan att belasta miljön. Det gör att ultrarent vatten kan ersätta traditionella kemikalier för att utföra fasadtvätt och fasadrengöring.

Tekniken är att vi med hjälp av lågt tryck pumpar upp vatten i ett vattenmatat kolfiberskaft som kan användas upp till 18 meters höjd. Det låga trycket medför att vattnet inte tränger in i fasaden på samma sätt som när man använder högtryck. Behovet av liftar och byggställningar minskar när det mesta av arbetet kan utföras från markplan med lätta kolfiberskaft. Därigenom minskar vi även belastningen på miljön då vi slipper dieselutsläppen från liftarnas motorer.

Boka fönsterputsning eller lokalvård

Vill du boka fönsterputsning åt dig själv eller ditt företag? Eller letar ni ny städfirma till er lokal? Klicka på knappen nedan för att komma till vårt formulär för offerförfrågan.

10 anledningar att anlita oss:

  1. Noggranna medarbetare
  2. Konkurrenskraftiga priser
  3. Garanti på utfört arbete
  4. Vi håller utlovade tider
  5. Auktoriserat Serviceföretag
  6. Medlemsföretag i R-företagen
  7. Medlemsföretag i Svenskt Näringsliv
  8. Kollektivavtal genom Almega
  9. Kvalitets- och miljöcertifierade enligt Svensk Standard ISO 9001:2015 och 14001:2015
  10. Utbildade för höghöjdsarbeten med repteknik