Grön knapp = sök lediga tider och boka fönsterputs:

 Boka tid

Traditionell eller ”vanlig” fönsterputsning utförd med skviss, fönstersåpa och vatten av professionella fönsterputsare utgör grundbulten i vår verksamhet.

Den största delen av våra kunder utgörs av företag, förvaltare och beställare knutna till näringslivet men i princip varje vardag putsar vi även villor och lägenheter åt någon av de hundratals privatpersoner som regelbundet anlitar oss.

Vår målsättning är att ha din upplevelse och ditt bästa för ögonen under hela processen från beställning till besiktning av slutfört arbete. Hur lyckas vi med det? Bland annat genom att vi arbetar med mobila arbetsordrar vilket gör det möjligt att ge information om just din beställning till våra fönsterputsare ute på fältet så att din beställning kommuniceras hela vägen ut.

Vår erfarenhet av att putsa fönster i Malmö, Lund och Skåne med omnejd har sina anor från slutet av 60-talet då Lars Gyllix startade sin verksamhet i Malmö och har sedan dess fortsatt att utvecklas i hans anda till det framåtsträvande fönsterputsbolag det är i dag.

Tveka inte att kontakta oss när det gäller fönsterputsning. Bland våra referenser finns bland annat Malmö Högskola, Malmö Live, Malmö Arena och många många fler…

Ps. Vi utför även fönsterputsning på hög höjd med hjälp av repteknik, s.k. “Ropeaccess” läs gärna mer under fliken “Om oss”.

 

Välkommen att kontakta oss, ge oss chansen att göra även dig till en nöjd kund!

Abonnemang på utvändig fönsterputs – prislista

 


10 anledningar att anlita oss:
1) Noggranna medarbetare
2) Konkurrenskraftiga priser
3) Garanti på utfört arbete
4) Vi håller utlovade tider
5) Auktoriserat Serviceföretag
6) Medlemsföretag i R-företagen
7) Medlemsföretag i Svenskt Näringsliv
8) Kollektivavtal genom Almega
9) Kvalitets- och miljöcertifierade enligt Svensk Standard ISO 9001:2015 och 14001:2015
10) Utbildade för höghöjdsarbeten med repteknik